DATUM:  07.05.2021

  • Prokuplje iz dana u dan

Literarni konkurs za osnovce

Objavljeno u Kultura Napisala  Decembar 06 2017 veličina teksta Smanji veličinu teksta Povećaj veličinu teksta 0
Ocenite ovaj članak
(0 Glasova)

„I sumnja i radost jednakom snagom traju u meni“, tema je ovogodišnjeg Literarnog konkursa koji je Kulturno-obrazovni centar“ Toplica“ raspisao za učenike osnovnih škola u Prokuplju.

-U susret novogodišnjim praznicima, već treću godinu za redom raspisujemo literarni konkurs kako bi našim najmlađim književnim stvaraocima dali priliku da pokažu kreativnost, znanje, maštu i talenat, rekla je direktorka KOC-a Ljiljana Krsić i istakla da ova ustanova tokom cele godine nastoji da u svojim aktivnostima uključi što veći broj dece i omladine.

Konkurs traje od 5. decembra do 20. decembra, a rezultati konkursa biće objavljeni 25. decembra. Dodela nagrada za autore tri najbolja rada organizovana je 27. decembra u prostorijama KOC-a.

Jedan od uslova konkursa je da radovi treba da budu potpisani punim imenom i prezimenom učenika, ispod upisati naziv škole, razred, mentora i broj telefona deteta i roditelja.

Radovi se mogu poslati poštom na adresu-Kulturno-obrazovni centar Toplica, Knez Mihajlova 55, ili lično predati u prostorijama KOC „Toplica“.

Za dodatne informacije pozvati broj 027/312-113

Pročitano 1445 puta

Ostavi komentar

Proverite da li ste uneli sve potrebne informacije gde je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.

Prijavite se na našu mailing listu.

Pratite nas na facebook-u

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd